Reisverslag: SOGH-reisje naar Vledder

Ieder jaar organiseert de werkgroep evenementen van het SOGH een busreis voor 55+ers.
Met  57 deelnemers was de bus nagenoeg vol.SOGH
Dit jaar ging de reis, op veler verzoek weer naar Vledder.
Zaterdag 8 juli 2017, om half 2 ’s middags, vertrok de bus in Drunen om via Nieuwkuijk, Vliedberg en Haarsteeg naar Vledder af te reizen en met een tussenstop kwam de bus daar om half 6 aan.
In Vledder werden de deelnemers met een welkomstwoord en een drankje zeer hartelijk ontvangen en het was bijzonder fijn dat de koffers bij de kamers werden afgezet toen de deelnemers aan het diner zaten. Dat was echt het vakantiegevoel !

Resume.
Zondag
‘s Ochtends was iedereen vrij en kon doen waar hij zin in had. Na de lunch zijn we naar Ruinerwold geweest: daar hebben we een prachtige museumboerderij gezien en daarna zijn we via een mooie route weer teruggereden naar het hotel waar we na het diner nog een mooie verzorgde avond hebben gehad.

Maandag zijn we al voor de middag op stap gegaan:  eerst een koffiestop in Gees, daarna naar Emmer-Erfscheidenveen waar een lunch en een gezellige middag volgt.

Dinsdag  Voor de middag vrij.
‘s middags brengt de bus ons via een mooie route naar Leggo; naar een advocaatmakerij en lekkere likeurtjes waar geproefd mocht worden. Na deze gezellige excursie was er nog een warm en koud buffet

Woensdag  Dagtocht met vertrek om 9.30 uur via Ommen naar de watermolen van Bels waar ons een Twentse koffietafel geserveerd wordt. Daarna rijden we naar Ootmarsum waar we een bezoek brengen aan een glasblazerij met demonstratie.
Na het diner hebben we nog een gezellige muziekavond gehad

Donderdag moesten de koffers weer gepakt worden en na een heerlijk diner worden we weer naar huis gebracht

Moe en voldaan kon iedereen thuis nog lang nagenieten van deze leuke reis waar weer vriendschappen ontstonden.

Met dank aan de organisatie:
Lenie Berkelmans
Betsie van der Lee

      

Geen reacties

Geef een reactie