Opfrissen verkeersregels voor senioren in Oudheusden

Op dinsdag 22 mei wordt er door de afdeling Heusden van VVN (Veilig Verkeer Nederland) in De Schakel in Oudheusden een opfriscursus voor senioren georganiseerd.

Voor de mensen die al langer het rijbewijs hebben en mogelijk niet helemaal meer op de hoogte zijn van de gewijzigde verkeersregels biedt VVN- Heusden u de kans om uw kennis bij te spijkeren in een vernieuwde korte theoriecursus.
U krijgt u daarbij van een erkende instructeur uitgebreide informatie over de nieuwe regels en andere aanpassingen in het verkeer. Met slechts een paar uur theorie bent u weer helemaal op de hoogte van alles wat u als verkeersdeelnemer moet weten.
Het theoriegedeelte is net als het kopje koffie of thee geheel gratis.

Indien u dat wil kunt u zich na het theoriegedeelte ook opgeven voor een praktijkrit, die op een later tijdstip met een erkende rij-instructeur van Bax rijscholen,  in uw eigen auto zal worden gereden.
Zonder consequenties voor uw rijbewijs kunt u dan met die rij-instructeur een proefrit maken .
De kosten hiervan zijn laag omdat voor de rit een bijdrage wordt gevraagd van slechts  €15 euro.

Indien u aan deze bijeenkomst  -die begint om 09.30 uur en ca. 2 uur zal duren-  wilt deelnemen, dient u zich aan te melden bij de afdeling Heusden van Veilig Verkeer Nederland.
Het liefst per e-mail ( heusden@vvnregio.nl )  of per telefoon: 06 – 51.72.85.77

Er is plaats voor ca. 30 deelnemers.

 

Geen reacties

Geef een reactie