Leden KBO Drunen bij openluchtconcert van André Rieu.

Woensdagmiddag 4 juli vertrokken 64 senioren naar het Vrijthof in Maastricht om het 1e concert in de reeks van violist André Rieu en zijn Johan Strauss Orkest bij te wonen.

Om 15.00 uur vertrok en volle bus bij het Anton Pieckplein in Drunen naar Zuid-Limburg. De bus bracht hen eerst naar het prachtig gelegen bergdorpje Vijlen, waar iedereen kon genieten van een driegangen-diner. Het was nog twintig minuten rijden naar Maastricht.

Om de stemming erin te krijgen werd in de bus al een lied gezongen met de titel “we gaan naar Maastricht” dat gecomponeerd werd door Bernarda Lommers-van de Lee.

Daarna werd de reis vervolgd naar Maastricht waar de bus vlakbij het evenement werd geparkeerd en iedereen vol verwachting op weg ging naar het Vrijthof dat helemaal was ingericht om zo’ n 8.000 bezoekers te ontvangen.
Voor KBO Drunenstonden de stoelen klaar in vak B1. Wel een eindje van het podium maar het geluid was prima en de sfeer was goed. Door de grote beeldschermen naast het podium kon iedereen optimaal genieten van het optreden. Vanwege de warmte kreeg iedereen een flesje water.

Vanaf 9.00 uur tot 12.00 uur heeft iedereen genoten van een muzikale avond met melodieën uit opera, operette, klassieke- en lichte muziek, meeslepende walsen en dat alles in een eigentijdse show van André Rieu en zijn Johann Strauss orkest met medewerking van solisten en optredens van de gastartiesten.

De weergoden waren ons goed gezind maar met de donkere wolken in het zicht werden er gratis plastic poncho’s uitgereikt, zodat iedereen het Vrijthof droog kon verlaten.

We kijken terug op een goed georganiseerde muzikale avond waarvan iedereen heeft genoten.

Geen reacties

Geef een reactie