Informatieavond Lourdesbedevaart 12 september 2017

Van 14 tot en met 21 oktober neemt onze parochie deel aan de Bisdom bedevaart naar Lourdes. Een aantal mensen heeft zich al aangemeld. U kunt nog aanmelden voor deelname.

Op bedevaart gaan met het bisdom en onder andere onze parochie is een mooie kans voor onze parochianen, maar ook zeker voor diegenen, die door lichamelijke beperkingen niet zomaar op reis kunnen.
Voor de laatste groep wordt een ‘VNB-Lance ingezet, een bus voor mindervaliden met verpleegkundige zorg aan boord.

Aanmelden

Aanmelden kan door een inschrijfformulier (verkrijgbaar bij de pastorie) in te vullen en ondertekend op de pastorie in Elshout in te leveren.

U kunt ook aanmelden via de website www.vnb.nl (kiezen voor reisnummer LO1701 en groep: wonderbare moeder).

De reis

U reist per Train Grande Vitesse (TGV) naar Lourdes. De hogesnelheidstrein vertrekt vanuit Noord-Frankrijk. De aanreisbus voert u vanuit Drunen naar de vertrekplaats van de TGV. Onderweg wordt voor voldoende eten en drinken gezorgd. De VNB staat garant voor een goed verzorgde reis.

De kosten bedragen € 899,00 per persoon (eenpersoonskamer toeslag € 210,00).
Hebt u (nog) geen kamergenoot? Meldt u zich dan bij onderstaande contactpersonen die u in contact brengen met pelgrims die ook nog een kamergenoot zoeken.

Startbijeenkomst
Op dinsdag 12 september 2017 is er om 20.00 uur in de Pastoor Vermeulenzaal een startbijeenkomst. Op deze avond maken de deelnemende pelgrims kennis met elkaar, wordt het programma doorgenomen en de laatste praktische tips uitgewisseld.
De deelnemers ontvangen hiervoor een uitnodiging.

Namens de werkgroep Lourdes bedevaart
Jan van Oijen

Geen reacties

Geef een reactie