Iedereen op internet met Ons Platform!

Brabantse senioren wegwijs maken op internet – dat is een belangrijke doelstelling van KBO-Brabant.
Om die reden heeft KBO-Brabant Ons Platform in het leven geroepen: een zeer gebruiksvriendelijke manier om internet te ontdekken.

Ons Platform is een digitaal bureaublad dat is afgestemd op de behoeften van senioren. Dit platform is ontwikkeld om het gebruik van internet op zowel een computer als tablet te vergemakkelijken. Door de intuïtieve opzet en het gebruiksgemak is het door iedereen te gebruiken, zelfs wanneer iemand geen ervaring heeft met internet. 

Het platform bevat allerlei gebruiksmogelijkheden op het gebied van ontmoeting, nieuws, recreatie en zorg. Bovendien biedt Ons Platform allerlei mogelijkheden om afdelingsnieuws en lokaal nieuws bij te houden. U kunt zelf kiezen welke functies u nodig heeft. De functies zijn gebruiksvriendelijk waardoor ook degenen met de grootste drempelvrees Ons Platform kunnen gebruiken, zelfstandig het internet op binnen een veilige omgeving.


Voor de leden van alle KBO-afdelingen in de gemeente Heusden is er een inloopbijeenkomst op woensdag 31 januari, om 13.30 uur in Ouderen Sociëteit D’n Elshof, Th.J. Rijkenstraat 10a in Elshout.

 

 

Geen reacties

Geef een reactie